Úvodní stránka » *Zdraví a kosmetika* » Zázračná terapie pro vaše vlasy

Zázračná terapie pro vaše vlasy

Vlasy každý den vystavujeme vlivům životního prostředí, které se nachází všude kolem nás. Naše vlasy trpí v nepříjemných mrazivých dnech, v letních slunečných dnech i ve větrných podmínkách a jsou narušeny různými chemickými prostředky. Kvalitu vlasů rovněž ovlivňuje životní styl a množství stresu, které zažíváme. I nevhodná péče o vlasy může napáchat více škody než užitku.

Určitě budete souhlasit že vlasům prospěje zvýšená péče, ochranné prostředky a dostatečná zásoba vitamínů ve stravě či ve speciálních preparátech určených na poškozené a unavené vlasy. Problémem s lámavostí, poškozením a třepením vlasů trpí většinou ženy, které si nechávají pravidelně aplikovat trvalou či vlasy zesvětlují a opakovaně žehlí. Vlasy nám také mohou vypadávat a můžeme mít problém s lupy. 

Dnes jsou již k dostání speciální fény s ochranou proti nadměrnému fénování vlasů, ale ne každá žena takový fén vlastní. Vysoušení vlasů by nemělo být přehnané a pokud možno provádějte veškeré úpravy vlasů s nižší teplotou fénování a žehlení. Používejte kvalitní kartáče a hřebeny na vlasy a nestahujte je příliš gumičkami.

Každá žena touží po zdravých a lesklých vlasech, ale jak toho docílit? Vlasová kosmetika Alcina vám pomůže najít tu správnou rovnováhu pro krásné a vitální vlasy. Přípravky řady Haar Therapie revitalizují vlasovou pokožku a řeší hned několik vlasových problémů najednou. Posilujte vlasy a získejte ochranný štít před škodlivými vlivy z okolí. Vyzkoušejte aktivní sérum se zklidňujícím účinkem, hydratační bezoplachový sprej či regenerující šampon na vlasy, to vše nabízí vlasová řada Haar Therapie Alcina.

Třífázová péče produktů Haar Therapie neřeší pouze sílu, objem a lesk, ale vyživuje také pokožku hlavy a dodává jí živiny a vláhu. K vašemu celkovému vzhledu patří zdravé a krásné vlasy a každý muž ocení vaši nepřehlédnutelnou krásu. Ženské vlasy jsou rozdílné a péče o vlasy musí být pro každou ženu individuálním řešením. Vlasová kosmetika Alcina splňuje náročné požadavky péče o jednotlivé typy vlasů.

Autor: Zuzana H.

 

Přidat komentář


Zvýrazněné položky jsou povinné.

Přehled komentářů

  1. Super (Pavla, 14. 7. 2012 17:13:21) Odpovědět

    Hezký víkend http://oblibeneodkazy.blog.cz/

  2. Šedé vlasy (Katka, 7. 10. 2020 21:04:00) Odpovědět

    Necháváte si některá šedivé vlasy? nebo si to pořád barvíte? nebím jak se rozhodnout a jestli to ve 40 není ještě moc brzo?

  3. Šedé vlasy (Markéta, 7. 10. 2020 21:06:04) Odpovědět

    Nenechávám si šedé vlasy, raději jsem si pořídila přípravek, který mi doporučila kamarádka kadeřnice. Je to přípravek do vlasů, který při pravidelném používání vrací vlasům jejich přírodní barvu.

  4. Šedé vlasy (Katka, 9. 10. 2020 20:15:12) Odpovědět

    Jak často se musí používat? a vrací barvu kompletně od kořínků až ke konečkům? nejsou pak barvy nějaké flekaté?

  5. Šedé vlasy (Markéta, 13. 10. 2020 23:56:41) Odpovědět

    Pokud budete přípravek od gr7 .cz používat pravidelně, tak žádné fleky ve vlasech mít nebudete, toho se nemusíte bát. První balení budete používat 2 x denně a další jednou týdně.

lifestyle magazine for woman