Úvodní stránka » *Životní styl* » LOMAX pro Vaše nová garážová vrata

LOMAX pro Vaše nová garážová vrata

Zvažujete pořízení nových garážových vrat do Vašeho rodinného domu či novostavby? Vybírat můžete z několika druhů, garážová vrata mohou být rolovací, sekční nebo posuvná. Zjistěte si, jaké mají Vámi zvolená garážová vrata výhody a nevýhody, o kterých byste se měli informovat. Známá společnost LOMAX & Co spol. s.r.o. je zaměřena na výrobu, montáž a následný servis garážových vrat už od roku 1992 a od té doby získala cenné zkušenosti v oboru. Spokojení zákazníci společnost LOMAX považují za jednoho z nejznámějších předních výrobců garážových vrat v České republice. U firmy LOMAX si můžete kromě bran a vrat nechat vyrobit i předokenní rolety, venkovní žaluzie nebo ploty. Nejlepší jakost kvality produktů a spokojenost zákazníků je zaručena.

Dopřejte si to nejlepší v oblasti garážových vrat

LOMAX je pro stávající zákazníky symbol bezpečnosti a dlouhé životnosti výrobků. Cílem není, aby byl zákazník spokojen s daným produktem nejen po samotné montáži, ale především po dlouhodobém používání. U této společnosti si můžete nechat zhotovit nejen garážová vrata LOMAX, ale díky neustálému rozšiřování a zlepšování sortimentu si můžete objednat rovněž moderní hliníková a plastová okna s perfektními izolačními schopnostmi. Veškeré produkty se vyrábí díky odborným pracovníkům ze specializovaného týmu společnosti LOMAX na CNC strojích s využitím nejmodernější techniky.

Společnost LOMAX je zárukou spokojenosti

Potřebné komponenty, které jsou nutné ke zhotovení zakázky, dodávají pouze firmy, které splňující normy a legislativu EU a jsou prověřeny svou kvalitou. Nechte si vyrobit vrata a brány v krásných přírodních dekorech, které zaujmou nejen Vás, ale i Vaše sousedy. Vaše nová vrata si můžete vybrat z několika typů dekoru s dřevěnou povrchovou úpravou. LOMAX nabízí několik druhů dřeva od zlatého dubu, světlého buku, mahagonu, bahenního dubu. Zvolit lze i ze tří druhů provedení, a to kazetu, lamelu nebo hladké dřevo. 

garážová vrata LOMAX

Autor: Zuzana Klímová

Přidat komentář


Zvýrazněné položky jsou povinné.

Přehled komentářů

  1. Garážová vrata (Jana, 2. 2. 2018 13:33:33) Odpovědět

    Mockrát děkuji za parádní článek. Garážová vrata jsou dle mého velmi důležitou součástí exteriéru domu a měla by s ním určitě ladit. Já osobně mám rolovací vrata od http://www.vrata-frami.cz/ a za žádnou cenu si na ně nemohu stěžovat. Vypadají skvěle a fungují ještě lépe. :)

lifestyle magazine for woman