Úvodní stránka » *Životní styl* » Levné nízkoenergetické domy

Levné nízkoenergetické domy

Pasivní a nízkoenergetické domy se těší čím dál větší oblibě. Pokud plánujete stavět pasivní dům nebo uvažujete o jeho koupi, informujte se dobře o tom, co přesně stavba takového pasivního domu obnáší. Pasivní domy mají splňovat požadavky na úsporu energetické energie dodavatelských firem na minimum, což je velmi lákavá představa do budoucna. Na stáří po poklesu příjmu na podporu od státu je velice výhodné ušetřit za náklady na bydlení a nedostat se tak do finančních potíží. Navíc pasivní a energetické domy jsou šetrnější k přírodě a životnímu prostředí, a tak máte hned o důvod více si takový dům pořídit.

Váš vysněný pasivní dům za skvělou cenu

Na webu společnosti doma-je-doma.cz naleznete širokou nabídku na bydlení pro rodiny s dětmi. Zajímavé lokality v dostatečné blízkosti a v okolí Prahy nabízí levné domy, které jsou nízkoenergetické a jsou dobře dispozičně řešeny. Žádné výstřednosti a atypické stavby. Důraz je kladen především na rodinné domy s maximální hodnotou na kvalitu bydlení. Obraťte se na odborníky v oblasti nákupu, prodeje či pronájmu nemovitostí v okolí Prahy. Pokud nechcete investovat či zatížit Váš rozpočet hypotékou nebo si chcete bydlení v pasivním domě zatím jen vyzkoušet, využijte nabídku na krátkodobé a dlouhodobé pronájmy. Hledáte-li naopak Váš vysněný domov ihned, jsou pro Vás připraveny levné domy k okamžitému nastěhování.

Výhodné bydlení v pasivních domech

V pasivním domě bezesporu ušetříte na energiích, avšak stavba či koupě takových nemovitostí je o něco dražší. Pořizovací náklady se Vám však do budoucna mnohanásobně vrátí. V nabídce nízkoenergetických domů jsou dřevostavby a montované domy či pasivní řadové domy. Pasivní domy jsou výhodné z hlediska vytápění, dům je řešen tak, že přísun energie získává od slunce např. s pomocí solárních panelů, dostatek tepla je tak po celý rok. Na webu doma-je-doma.cz poskytují nejen kompletní služby při koupi, prodeji a pronájmu nemovitostí, ale i právní poradenství, hypotéční servis či správu nemovitostí a jejich posuzování.

nízkoenergetické domy

Autor: Zuzana Klímová 

Přidat komentář


Zvýrazněné položky jsou povinné.

Přehled komentářů

  1. pasivni dum (simca, 13. 4. 2017 11:06:43) Odpovědět

    Pasivní domy jsou super věcí, hodně díky tomu ušetříte na nákladech. Doporučuji moc třeba tento projekt: https://www.zelenyzlonin.cz/. Jsou to nově postavené domky a při splácení jsou dostupné.

  2. pasivní domy (magda, 8. 6. 2017 10:27:52) Odpovědět

    Já se taky poohlížím po pasivních domcích, nejlépe někde u Prahy. Narazila jsem na projekt zeleny zlonin: https://www.zelenyzlonin.cz/. Byl jste se tam už někdo podívat?

  3. Fotovoltaická elektrárna (Dana, 13. 2. 2023 23:41:01) Odpovědět

    Nechával jste si už někdo dávat na dům fotovoltaickou elektrárnu? Docela by mě zajímala vaše zkušenost, jestli se to teda opravdu vyplatí nebo ne?

  4. Fotovoltaická elektrárna (Mirka, 1. 3. 2023 17:35:27) Odpovědět

    Nechával jste si už někdo dávat na dům fotovoltaickou elektrárnu? Docela by mě zajímala vaše zkušenost, jestli se to teda opravdu vyplatí nebo ne?

  5. Fotovoltaická elektrárna (Vlasta, 2. 3. 2023 20:56:12) Odpovědět

    V září roku 2022 se nám podařilo domluvit firmu a od prosince toho roku už vše běželo a začala se vyrábět levná elektřina. Když si na to najdete dobrou firmu, tak to jde bez problémů.

  6. Fotovoltaická elektrárna (Mirka, 3. 3. 2023 7:07:43) Odpovědět

    No to je pávě ono, jak máme s manželem vybrat dobrou firmu? Podle čeho ji vybírat?

  7. Fotovoltaická elektrárna (Vlasta, 3. 3. 2023 18:58:45) Odpovědět

    Já to měla pravda jednoduché, jelikož si to nechával dávat první soused, takže jsem už věděla do čeho půjdeme. Ten nám vlastně doporučil firmu columbusenergy , která nám to na střechu celé instalovala. Máme na střeše 22 panelů, které nám už teď šetří z našeho rodinného rozpočtu. Navíc nám firma vyřídila i dotace.

lifestyle magazine for woman