Úvodní stránka » *Podnikání* » Cushman & Wakefield: Pronájem kanceláří

Cushman & Wakefield: Pronájem kanceláří

Hledáte novou kancelář pro Vaše obchodní aktivity a podnikání? Společnost Cushman & Wakefield prostřednictvím webových stránek nabízí přehledný způsob vyhledávání různých kancelářských prostor po celé České republice. Za pomocí aplikace google mapy lze vyhledat kanceláře k pronájmu, které jsou momentálně dostupné v lokalitě, kterou požadujete.

Statistika pronájmu kanceláří po celé České republice

Na webu společnosti se nachází i aktuálně zpracované statistiky údajů o vývoji kancelářských nemovitostí na trhu. Můžete tak lehce zjistit pronájem kanceláří a jejich objem a jaké jsou nové výstavby kancelářských ploch. Dozvíte se rovněž míru neobsazenosti kanceláří, celkovou plochu kanceláří či třeba podíl developerů na pronájmech kanceláří za určité časové období.

Řešení na míru při hledání kancelářských prostor

Společnost Cushman & Wakefield se může pyšnit odborníky, kteří sledují nové poptávky na pronájem kanceláře nepřetržitě 24 hodin denně. Zkušení pracovnící tak mohou reagovat co nejrychleji na požadavky klienta a nacházejí okamžité řešení, jak klientovi co nejlépe vyhovět.

Odborné poradenství zaručeno

Kromě služby vyhledávání vhodného zázemí pro firmy a podnikatele nabízí známá společnost i poradenství v oblasti komerčních realit. Cushman & Wakefield poskytuje komplexní řešení pro majitele nemovitostí a kancelářských prostor, tak i pro nájemce a investory. Nic není problém, od koupě kanceláře k pronájmu až po prodej či pronájem nemovitosti. Nechte si poradit i s financováním či správou nemovitosti.

pronájem kanceláře 

Autor: Zuzana Klímová

Přidat komentář


Zvýrazněné položky jsou povinné.

Přehled komentářů

  1. Realitní kancelář (Lenka, 1. 11. 2019 20:41:19) Odpovědět

    Holky máte prosím některá zkušenosti s realitkou z Prahy?

  2. Realitní kancelář (Renata, 3. 11. 2019 20:10:24) Odpovědět

    Já jsem zkoušela prodávat byt sama, ale po měsící jsem to vzdala, a dala jsem to do realitky, která mi před prodejem vyplatila dokonce zálohu.

  3. Realitní kancelář (Lenka, 5. 11. 2019 9:23:00) Odpovědět

    A to jste v Praze prodávala? případně prosím která realitní kancelář tedy poskytuje tu zálohu před prodejem? a jak velkou?

  4. Realitní kancelář (Renata, 7. 11. 2019 9:38:44) Odpovědět

    Ano prodávala jsem byt v Praze, a to přes realitní kancelář Edox reality, která se mi byla schopna o prodej kompletně postarat, a navíc tato realitní kancelář nabízí dopředu zálohu až dva miliony korun.

lifestyle magazine for woman