Úvodní stránka » *Životní styl* » Překonejte jazykovou bariéru aneb anglicky snadno a rychle

Překonejte jazykovou bariéru aneb anglicky snadno a rychle

Láká Vás představa, že se probudíte a zjistíte, že umíte spoustu cizích řečí? Dostáváte se do situací, kdy na Vás někdo promluví anglicky, a Vy zčervenáte a začnete koktat? I když za normální situace, byste nějakou tu větu vymysleli? Problém je v tom, že nejste zvyklí cizí jazyky používat v praxi. Začněte s tím něco dělat!

Pokud cizí řeč ovládáte alespoň na pokročilé úrovni, tak si své znalosti procvičujte např. čtením knih v originále nebo si pouštějte filmy bez titulků. Mluvit se však naučíte pouze konverzací v cizím jazyce.

Kvalitní jazykové kurzy Vám učení zpříjemní

Pokud se učíte angličtinu teprve od začátku nebo máte pocit, že potřebujete zdokonalit, tak se zapište na jazykové kurzy nebo se přihlašte do jazykových programů. Špičková jazyková škola Berlitz nabízí programy pro všechny věkové kategorie.

Znalosti, které získáte ve výuce jazyků se Vám do budoucna vyplatí. Děti, které začnou s výukou jazyka od brzkého věku mohou mluvit v dospělosti zcela plynule cizím jazykem.

Výuka cizích jazyků pro nejmenší

Dopřejte Vašim dětem možnost naučit se cízí jazyk již v ranném věku. Skvělým řešením jsou jazykové tábory bez psaní slovíček, učebnic a diktátů. Děti nebudou mít pocit, že se učí něčemu novému, jelikož znalosti budou dostávat jen tak mimochodem formou různých zábavných her. Vaše dítě se může začít učit cizí jazyk od čtyř let, v některých případech i dříve.

Investujte do vzdělání

Jazyková škola Berlitzs nejdelší tradicí nabízí i skvělé jazykové kurzy pro větší děti od 7 do 16 let např. program Summer Kids Camp, který je perfektní kombinací výuky cizího jazyka se sportem a společenskými aktivitami. Dopřejte sobě i svým dětem vzdělání na nejvyšší úrovni!

Zuzana K.

Přidat komentář


Zvýrazněné položky jsou povinné.

Přehled komentářů

  1. doporučuji (mirek, 1. 11. 2012 14:04:20) Odpovědět

    tato škola je opravdu dobrá, mají kvalitní lektory a opravdu jsem se něco naučil

lifestyle magazine for woman