Úvodní stránka » *Módní trendy* » Originální švédské hodinky South Lane

Originální švédské hodinky South Lane

Značka South Lane vyrábí stylové náramkové hodinky, které si můžete přizpůsobit svému vzhledu. Náramkové hodinky jsou vskutku velice praktickou záležitostí. Každý z nás ocení, když má perfektní přehled o čase kdykoliv potřebuje. Hodinky si automaticky nasazujeme každé ráno nebo je z ruky vůbec nesundáváme. Pokud však rádi střídáte módní trendy a nechcete být nudní, jsou pro Vás hodinky South Lane to pravé ořechové. Co říkáte na to, že můžete měnit vzhled Vašich hodinek, jak často budete chtít?

Vyberte si hodinky podle momentální nálady

Nově spuštěný e-shop je jediným prodejcem hodinek u nás v České republice i na Slovensku. Jako jediný dovozce značky South Lane nabízí tyto originální hodinky, u kterých je možné měnit pásky dle libosti, a tím pádem měnit jejich design podle různých módních stylů. Vybírat můžete ze tří druhů ciferníků a dvaceti druhů pásků, které můžete střídat dle libosti. Co se týče materiálu, tak se jedná o kombinaci textilu a kůže. Tato jedinečná značka pochází ze Švédska, avšak tyto moderní hodinky se vyrábějí v Portugalsku a kožené řemínky ve Francii.

Nekupujte další hodinky zbytečně

Řemínky zaujmou Vás i Vaše okolí, na výběr je mnoho hezkých barevných provedení, vše k sehnání za velice příznivou cenu. Jako skvělý bonus je navíc rozesílání po ČR zdarma. Už nemusíte kupovat další dámské nebo pánské hodinky, aby Vám ty stávající jen tak ležely ukryté v nočním stolku, nový řemínek koupíte již za necelých pět set korun. Pásky u hodinek se mění velice snadno, prakticky za pár vteřin, takže si nemusíte plánovat, jaký zvolíte řemínek následující den. Tyto hodinky mohou sloužit jako perfektní vánoční dárek pro Vás nebo Vaše blízké. Objednejte kdykoliv, všechny hodinky i pásky jsou skladem připravené k okamžitému odeslání.

moderní hodinky South Lane

Autor: Zuzana Klímová 

Přidat komentář


Zvýrazněné položky jsou povinné.

Přehled komentářů

  1. Hodinky pro manžela (Hu., 28. 4. 2015 22:59:50) Odpovědět

    Mažel si sám vybral hodinky, thle http://www.brawat.cz/seiko-5/ a tím mi značně ulehčil práci :-)

lifestyle magazine for woman