Úvodní stránka » *Životní styl* » Radeton: Trasování kabelů a potrubí

Radeton: Trasování kabelů a potrubí

Pokud uvažujete o zakoupení kvalitní techniky pro měření trasování kabelů a potrubí kvůli úniku vody a plynu, tak využijte nabídku společnosti Radeton, která má nejen široký výběr techniky, ale i spolehlivé servisní středisko.

Česká firma Radeton má více než 20 leté zkušenosti v oboru, a tak nabízí ty nejlepší výrobky, které mohou být k dostání na trhu. Mezi spokojené zákazníky patří společnosti jako jsou E.ON, ČEZ, RWE a mnoho dalších známých firem.

Trasování potrubí

Máte v plánu zakoupit si některý z produktů na trasování potrubí? Společnost Radeton nabízí hned několik prvotřídních produktů od základní sestavu pro trasování až po vysoce profesionální techniku. Mezi nejlepší výrobky na trasování nekovových potrubí a kanalizace zcela jistě patří sestava FlexiRod.

Sestava FlexiRod

Součástí sestavy FlexiRod je malá sonda S18A pro lokalizaci nemetalických potrubí do hloubky 4 m. Pro kanalizace využijete FlexiRod a kanalizační sondu, která je až do hloubky 8 m. Pro náročnější trasovače je sonda super, u které je maximální hloubka lokalizace až 15 m. Pro trasování potrubí se Vám bude hodit i samotný trasovací prut.

Trasovací prut FlexiTrace

V případě, že nemáte zájem o některou z kompletních sestav, tak si můžete zakoupit samostatný trasovací prut FlexiTrace. Výhodou tohoto sytému je připojení lokačního vysílače pomocí kabelů pro přímé připojení dvou speciálních svorek, které tak umožňují aplikaci trasovacího signálu po celé délce prutu, v druhém případě jen v sondě na konci délky prutu. 

Servisní středisko v Brně

Společnost Radeton je autorizovaným servisním střediskem pro střední a východní Evropu. Tato společnost si zakládá na kvalitním servisu a službách pro klienty, na kterých neustále pracuje. Stav oprav můžete sledovat on-line na webu společnosti.

Zuzana K.

Přidat komentář


Zvýrazněné položky jsou povinné.

lifestyle magazine for woman