Úvodní stránka » *Životní styl* » Zahradní sekačky

Zahradní sekačky

Vlastníte-li rodinný dům, chalupu či zahrádku máte jedno společné. Snad každý majitel travnaté plochy se chce pyšnit krásným travnatým porostem. Nic však není zadarmo. Takový okrasný anglický trávník vyžaduje stálou péči, zalévání a sekání. Nabídka technických pomocníků pro Vaši zahradu je rozmanitá, proto dbejte na správný výběr dle Vašich možností a požadavků. Pokud si zahrádkář nevybere správně a není spokojen s výkonem sekačky nebo ji má z důvodu nešetrného využití stále v servisu, veškerá snaha při zkrášlování zahrady je zbytečná.

Pomoc s výběrem zahradní sekačky

Při výběru zahradní sekačky je důležité ujasnit si, kde přesně ji budeme používat a v jakém terénu. Mezi důležité faktory také patří velikost travnaté plochy a dostupnost elektrické energie. Zvažte i pohon Vaší sekačky. Nechte si poradit od odborníků, vždyť sekačky na trávu vybíráte na celou řadu let a měla by Vám po celou dobu bezproblémově sloužit. Proto je vhodné obrátit se při výběru na specializované obchody např. AZ technika, které se zabývají zahradní technikou. Vyškolení pracovníci Vám rádi a ochotně poradí při výběru správného stroje a rady bodou odbornější než v hyperrmarketu.

Na co se zaměřit při výběru sekačky

Prodejce by Vás měl řádně seznámit s obsluhou zahradní sekačky na trávu i motoru, rovněž by Vás měl proškolit o bezpečnosti práce při manipulaci se samotnou sekačkou, s palivem a mazacími prostředky. Sekačky raději kupujte od kvalitních a renomovaných prodejců. Mezi kvalitní a dražší sekačky jsou sekačky značky Weibang, či Alko. Sekačky od značek Hecht, AMA, GTM, World se pohybují v nižší cenové relaci. Před nákupem jakékoliv sekačky se informujte na záruční i pozáruční servis.

Druhy sekaček dle materiálu

Na trhu je mnoho druhů sekaček od elektrických až po motorové sekačky. Nově se nabízí i robotické sekačky. Pokud si vybíráte sekačku na větší travnatou plochu, dejte pozor na materiál kostry sekačky, při intenzivním a častém využívání je to důležité. Při koupi můžete narazit na plastové sekačky, z ocelového plechu či ze slitiny hliníku. Vyberte si z nabídky v internetovém obchodě AZ technika a budete spokojeni mnoho let.  

zahradní sekačky

Zuzana K.

 

Přidat komentář


Zvýrazněné položky jsou povinné.

Přehled komentářů

  1. nakupka.cz (nakupka.cz, 29. 8. 2013 11:39:16) Odpovědět

    Dobrý den, prodejem zahradní techniky se zabýváme již 10 let. V naší nabídce najdete širokou nabídku kvalitních zahradních sekaček. Samozřejmostí je super servis námi prodávaných výrobků.
    http://www.nakupka.cz/zahradni-technika/sekacky-na-travu/

lifestyle magazine for woman