Úvodní stránka » *Životní styl* » Výkup nemovitostí za hotové

Výkup nemovitostí za hotové

Mnoho lidí nejen v České republice již zažilo situaci, kdy potřebovali prodat nemovitost. Důvody jsou rozličné od rozhodnutí pořízení většího rodinného domu či bytu kvůli větším prostorám pro potřeby rozrůstající se rodiny, až po nutnost oddlužení pro neschopnost splácet své závazky. Ve stáří nám naopak bohatě postačí menší byt, a tak je prodej rodinného domu nezbytným krokem. Někteří lidé se rovněž zbavují nemovitostí nebo pozemků, které získali darem či dědictvím a nemají čas se o dům, pole nebo zahradu náležitě postarat.

Spolehněte se na odborníky v oblasti výkupu nemovitostí   

Na internetu je mnoho společností, které nabízejí výkup nemovitostí za hotové, některé zastávají politiku, že jejich hlavním cílem je nabídnout klientovi co nejvyšší možnou cenu za nemovitost. Při výkupu nemovitostí za hotové se cena pohybuje mezi 70 až 90 % z tržní ceny včetně veškerých právních náležitostí. Peníze získáte již do 3 dnů, a tak můžete co nejdříve uhradit případné dluhy nebo je společnost, která danou nemovitost vykupuje uhradí za Vás. Kupní cena rovněž závisí na aktuálním stavu nemovitosti a lokalitě, kde se nemovitost nachází. Rychlý výkup nemovitostí za hotové lze realizovat po celé České republice.

Rychlost výkupu nemovitostí je neuvěřitelná  

O výkup nemovitostí je stále velký zájem, a to nejen o výkup bytů za hotové, ale i o výkup domů, pozemků, chalup či komerčních prostor. V případě potřeby je možné si odkoupenou nemovitost pronajmout za výhodných podmínek. Výkup bytů nebo výkup rodinných domů je vhodný pro všechny, kteří se nechtějí spoléhat na služby realitní kanceláře a na prodej spěchají. Společnosti se specializují také na výkup pozemků, který oceníte především, když nemáte dostatek času se o pozemek starat a upravovat jej. 

výkup nemovitostí

Autor: Zuzana Klímová

Přidat komentář


Zvýrazněné položky jsou povinné.

Přehled komentářů

  1. Prodej za hotové (Martin, 16. 3. 2020 10:24:17) Odpovědět

    Využil jsem možnost prodeje nemovitosti do 24 hodin přes realitní kancelář Edox reality z Prahy, vše šlo velice rychle, a bez nějakých problémů.

lifestyle magazine for woman