Úvodní stránka » *Životní styl* » Sportovní pobyty pro ženy

Sportovní pobyty pro ženy

Nejste nadšená představou, že strávíte dovolenou u moře opalováním a poleháváním na pláži? Máte raději aktivnější způsob relaxace? Využijte některý ze sportovních pobytů v České republice či v zahraničí. Můžete vyrazit sama, s partnerem nebo kamarádkami a užijte si akční pobyt plný sportovních aktivit, ale i odpočinku a rozmazlování. 

Sportovně relaxační pobyty nejen pro ženy

Zažíváte v práci často stresové situace? Dnešní doba nás neustále žene kupředu a my zapomínáme na odpočinek a relaxaci pro tělo i duši. Najděte si čas sama pro sebe a vyrazte třeba na aktivní dovolenou u moře. Každý si představuje dovolenou jinak, můžete pasivně ležet na pláži nebo u bazénu nebo naopak můžete zvolit aktivní přístup jako je chození do přírody, sport či různé výlety. Ženy mohou strávit dovolenou různě, cestovní kanceláře či agentury nabízí nepřeberné množství lázeňských a welness pobytů až po sportovní pobyty pro ženy, kde si užijete např. lezení po umělých stěnách, jízdu na koni, golf a nekonečné procházky do přírody, které lze absolvovat pěšky nebo na kole.

Kvalitní sportovní programy

CK S Úsměvem můžete vyrazit na některý z nabízených sportovních pobytů, kde nebudete mít nouzi o pohodu, legraci a dobrou atmosféru. Pobyty jsou vhodné nejen pro ženy, ale i muže a děti, stačí si jen vybrat aktivní dovolenou pro rodiny. Cvičí se různé druhy cvičení, podle toho na co máte zrovna náladu a co Vás baví. Sportovní dovolená je vhodná opravdu pro každého od studentek až po ženy staršího věku. Nezáleží na tom, zda jste úplné začátečnice nebo zdatné sportovkyně, díky skvělým cvičitelkám získáte kvalitní sportovní program dle Vašich představ a fyzických možností.

sportovní pobyty pro ženy

Autor: Zuzana Klímová

Přidat komentář


Zvýrazněné položky jsou povinné.

lifestyle magazine for woman