Úvodní stránka » *Životní styl* » Penzion Kovárna vám připraví nezapomenutelnou svatbu v Brně

Penzion Kovárna vám připraví romantickou a nezapomenutelnou svatbu v Brně

S příchodem jara a prvních teplejších dnů opět narůstá počet konaných svateb, přece jen se nejvíce párů oddává v jarních či letních měsících. S velkým množstvím natěšených nevěst a odhodlaných ženichů přichází první problémy v podobě shánění fotografa, vhodného místa obřadu a velkolepé svatební hostiny. Ne každý prostor je totiž na požadovaný termín ještě volný. Toužíte-li po romantické krásné svatbě s atmosférou vinných sklepů s klenutými stropy, penzion Kovárna pro vás bude tou správnou volbou.

Svatební hostina promyšlená do nejmenšího detailu

Představte si úžasný prostor vinných sklepů s klenutými stropy, s originální stěnou z historických signovaných cihel a krbem. V penzionu Kovárna si můžete vy a svatební hosté vychutnat vynikající čtyřchodovou hostinu, která se bude odehrávat v jídelně s dobovými kachlovými kamny spolu s dřevěnou podlahou a stropem. To vše navodí báječnou atmosféru plnou romantiky a úžasných zážitků, na které budete vzpomínat po celý život. Výzdobu si můžete zvolit podle svého vkusu a barevných preferencí. Odpoledne po obřadu si užijte program s živou cimbálovou hudbou, vychutnejte si teplý i studený raut se spoustou dobrot a pijte vynikající moravská či zahraniční vína. Naplánujte si svůj nejkrásnější den podle vašich představ tak, jak jste si ho vysnili ve svých nejtajnějších snech. Vaše svatba Brno může být opravdu nádherná.

Ubytování v penzionu Kovárna pro novomanžele i svatebčany

Při plánování vaší svatby se vám bude určitě líbit možnost strávení svatební noci přímo v penzionu Kovárna. Také pro svatebčany se zde najde krásný pokoj. V penzionu se nachází 4 dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, šatní skříní, televizí, lednicí a Wi-Fi připojením. Pro novomanžele je k dispozici nádherný „Provence pokoj Deluxe“ ve stylu francouzské Provence nebo „Královský pokoj“ v romantickém zámeckém stylu. V případě zájmu je možné domluvit obřad na sousední faře kostela Sv. Marie v Troubsku. 

svatba v penzionu Kovárna

Autor: Zuzana Klímová

Přidat komentář


Zvýrazněné položky jsou povinné.

Přehled komentářů

  1. Oslava Brno (Marek, 23. 9. 2020 20:44:41) Odpovědět

    Doporučíte mi někdo dobrou restauraci v Brně pro uspořádání oslavy?

  2. Oslava Brno (Jirka, 23. 9. 2020 20:46:32) Odpovědět

    Pro kolik lidí to hledáte? já mám oblíbenou restauraci v Brně, kde mají vnitřní kapacitu 60 lidí, točenou plzeň a skvělé dezerty.

  3. Oslava Brno (Marek, 24. 9. 2020 19:10:40) Odpovědět

    Pro 50 - 55 lidí bych potřeboval místa na sezení. Kde přesně je ta restaurace, o které se bavíte?

  4. Oslava Brno (Jirka, 25. 9. 2020 17:24:41) Odpovědět

    Na ulici Údolní 37 najdete pěknou restauraci, která má vekonvní i vnitřní prostory. Venku se dá sedět až do 24:00. Dělají tam úplně luxusní burgery a všeobecně všechno jídlo je tam bombastické. Stačí si najít na facebooku záhrada na udolní

lifestyle magazine for woman