Úvodní stránka » *Životní styl* » Chcete se usadit v Praze? Kde se bydlí nejlépe?

Chcete se usadit v Praze? Seznamte se s místy, kde se bydlí nejlépe!

Praha je moderní město, ve kterém si každý den můžete užívat bohatý kulturní život i klid přírody. Bydlet v Praze znamená i získat lépe placené zaměstnání a mít možnost využít pestré nabídky škol pro vaše dítě. Uvažujete o přesunu do Prahy? Měla byste vědět, že výběr lokality ovlivní, jak se vám bude ve velkoměstě žít. V tomto článku vám představíme top 4 místa, ve kterých se bydlí na vysoké úrovni, moderně a se všemi výhodami moderního velkoměsta.

1. Britská čtvrť

Mezi nejúspěšnější projekty, které nabízí nové byty Praha, patří projekt Britská čtvrť. Na území Praha 5 Stodůlky vyrostly v rámci projektu bytové domy, které nabídly stovky bytů. Některé z nich jsou stále volné a koupit lze i byty družstevní. Lokalita je skvělá pro dopravní obslužnost (v centru budete za několik málo minut) i pro blízkost přírody.

2. Malý háj

Velkou pozornost si zaslouží i projekt Malý háj, který zrealizovala developerská společnost Finep. Malý háj to jsou stylové byty v prestižní lokalitě Praha 10 – Štěrboholy.

3. Nad Přehradou

Mezi dokončené developerské projekty v Praze, které slibují luxusní bydlení, patří projekt Nad přehradou. Nachází se v městské části Hostivař. Kromě domů s byty zde vznikly nádherné klidové zóny a v nich i dětská hřiště.

4. Harfa Park

Stylové bydlení ve vysokém komfortu nabízí i byty, které vznikly v rámci projektu Harfa Park. Nachází se ve velmi populární lokalitě Praha 9 – Vysočany.

Na co si dát pozor?

Pokud to s koupí bytu v Praze myslíte vážně, měla byste rychle jednat. O prodej bytů v Praze je velký zájem a určitě se nevyplácí dlouho čekat. Příliš dlouhým čekáním riskujete, že vám byt někdo vyfoukne před nosem.

Ještě než si začnete byt vybírat, měla byste mít jasno v tom, kolik vám banka půjčí. Pro představu si vyzkoušejte hypoteční kalkulačku, která ukáže, na kolik peněž a za jakých podmínek máte v různých bankách nárok. Pro konkrétní nabídku poté oslovte banku či hypotečního poradce. Doporučujeme si přečíst také tento článek, který nabízí cenné rady při procesu zařizování hypotéky.

Přidat komentář


Zvýrazněné položky jsou povinné.

Přehled komentářů

  1. Prodej bytu (Pavla, 2. 7. 2019 8:52:41) Odpovědět

    Holky nemáte prosím zkušenosti, jak se dá v Praze co nejrychleji prodat byt?

  2. Prodej bytu (Klaudie, 3. 7. 2019 9:49:23) Odpovědět

    Nevím jak rychle prodat, ale já jsem v Praze narazila na realitní kancelář, která před prodejem nemovitosti vyplácí klientům zálohu, tak to by Vám třeba mohlo pomoci?

  3. Prodej bytu (Pavla, 4. 7. 2019 10:17:44) Odpovědět

    Opravdu? některá realitní kancelář vyplácí před prodejem zálohu? a která realitní kancelář prosím Vás?

  4. Prodej bytu (Klaudie, 6. 7. 2019 13:30:53) Odpovědět

    Ano realitní kancelář www.edoxreality.cz, vyplácí před prodejem nemovitosti zálohu až dva miliony korun, takže pokud potřebujete rychle peníze, tak se to opravdu vyplatí.

lifestyle magazine for woman