Úvodní stránka » *Podnikání* » Bessergold: Investiční zlato a stříbro

Bessergold: Investiční zlato a stříbro

Přemýšlíte o tom, kam investovat Vaše finance ze středně až dlouhodobého hlediska? Investice do drahých kovů je za poslední dobu stále oblíbenější a výrazně překonává výnosy ostatních investic, které jsou mnohem konzervativnější. Investice do zlata a stříbra jsou zajímavou variantou investování oproti jiným ušlechtilým kovům. Svoje finance můžete investovat do různých kovů dle libosti a Vaše finance tak rovnoměrně rozložit do různých míst.

Investice do drahých kovů se vyplatí   

Před investicí si rozmyslete, jakou finanční částku plánujete vložit na investice do stříbra či do zlata. Jistě Vás bude zajímat, že stříbro má vysoký růstový potenciál ceny. Jelikož zásoby stříbra ve světa ubývají z důvodu využití stříbra v průmyslu, tak celkový objem stříbra ve světě neúprosně klesá. Pokud se tedy rozhodnete pro investiční stříbro, tak si můžete zakoupit investiční standardizované slitky, cihly nebo třeba esteticky propracované mince. Obdarujte své blízké, kolegy v práci či obchodní partnery, investiční kovy poslouží i jako skvělý dárek pro každou příležitost.

Zisk z investičního zlata je zaručen

Pokud jste založeni více konzervativně, bude pro Vás nejlepším řešením investiční zlato. Dejte na jistotu, u kovu jako je zlato je dobrá a stabilní investice zaručena. U zlatých kovů rozhodně nehrozí snížení reálné hodnoty. Velkou výhodou je bezesporu fakt, že zlato není považováno za zboží, ale jako nástroj k investicím, a tak je osvobozen od daňových poplatků. Sledujete-li, ja se pohybují ceny zlata, tak jste si jistě všimli, že stabilně roste směrem nahoru, což se očekává i v budoucích letech. Zlato lze v případě potřeby prodat po celém světě a Vy tak rychle získáte své finance zpět.

investiční zlato a stříbro 

Autor: Zuzana Klímová  

Přidat komentář


Zvýrazněné položky jsou povinné.

Přehled komentářů

  1. zlato (DonaLabuznikova, 8. 6. 2020 23:01:19) Odpovědět

    Nedávno jsem si mnoho zajímavých informací o investování do zlata četla na https://ideaclub.cz/media/investovani-do-zlata-pro-a-proti a musím říct, že mě to přimělo přemýšlet, zda alespoň částečně moje úspory do zlata nedávat. Přecejen se jedná o celkem jistou úchovu hodnoty, což se v dnešní době hodí.

lifestyle magazine for woman